Mudahnya bila ada water purifier ni . Dah tak perlu beli air minuman dalam botol yang berat tu. Tekan² je air Keluar dan boleh terus Diminum!

Air minuman yang bersih dan berkualiti, melalui 7 peringkat penapisan, kaya dengan mineral dan beralkali ringan serta rasanya tidak payau dan lebih sEDAP!

Lepas ni, anda dan keluarga boleh Nikmati air yang berkualiti dalam 1 saat dengan harga serendah RM60 sebulan je - secara uNLIMITED !

Lengkap dengan air sejuk, air panas dan suhu bilik Serta teknologi suhu boleh laras.

Circle-Photo-with-Frame

CUCKOO TRUSTED AGENT & seorang happy user !

Norsyayati Shahida

(NE543171)

Ini kisah saya... (3.5 minit Pembacaan)

Dulu, kami sekeluarga memang pelanggan tetap air minuman dalam botol 1.5ml . Sebabnya, suami tak suka minum air yang dimasak menggunakan cerek . Katanya air ada bau besi .

Jadi suami saya akan beli air botol tu 2 carton setiap minggu. Berat satu carton air botol tu lebih kurang 10kg . Agak berat juga, saya pun tak larat nak angkat .

Masalah yang lain pula, stok air botol tu habis pada waktu yang tak diduga. Pernah sewaktu PKP, stok air habis pada jam 10 malam dan semua kedai (7E, Speedmart, KK Mart & kedai runcit) tutup sebelum jam 6pm.

Oleh kerana suami memang anti air cerek, dia sanggup menahan kehausan sampai keesokan hari. Disebabkan itu, saya cadangkan kami memasang water purifier di rumah kami supaya situasi menjadi lebih mudah.

TETAPI...😰

Suami tak setuju dan kata ianya mahal dan membazir . Tambahan pula, suami takut tertipu . Saya pun keluarkan kertas dan membuat kira-kira di depan suami .

Air botol 1.5ml, harganya lebih kurang RM10 secarton . 1 minggu kami akan beli 2 carton, bermakna 1 bulan kami akan belanjakan lebih kurang RM80+- untuk air minuman dalam botol sahaja .

Waktu ini, suami masih belum yakin, jadi saya rewind semula kot-kot dia dah lupa . Saya mula tanya dia soalan² berikut .

Saya : "Kita dah kahwin berapa lama?"

Suami : "Ermm, nak masuk 4 tahun kot?" <-- nasib baik dia jawab hampir betul 🤣

Saya : "Secara exactnya, kita dah kahwin lebih kurang 3 tahun 7 bulan . Awak ingat tak sejak kita kahwin, kita minum air apa?"

Suami : "Air Seamaster botol 1.5ml penutup botol putih, air tutup hijau selalunya lagi mahal"

Saya : "Ok, setiap bulan kita spent lebih kurang RM80 untuk air botol, kita dah kahwin lebih kurang 43 bulan, cuba awak kira berapa banyak kita dah belanja untuk beli air sahaja sepanjang kita kahwin"

Suami : "43 bulan darab RM80, bersamaan RM3,440 . Ish seriusla dah RM3 ribu??!!"

Saya : "Ye betul, dah RM3,440 kita keluar duit untuk beli air botol, lepastu awak pergi beli air tu dekat kedai mesti naik motor kan? Motor tu bergerak guna apa?"

Suami : "Mestilah guna minyak!"

Saya : "Minyak motor tu awak dapat free ke kat stesen minyak?"

Suami : "Kena beli la, mana ada minyak free"

Lepastu, saya sambung dengan soalan ni,

Saya : "Awak rasa, dengan RM3,440 tu, apa yang kita boleh beli?"

Suami : "Saya rasa kita boleh beli sebiji water purifier CASHHH!"

Saya : "Haa pandai pun, tapi cuba awak tengok, selepas keluarkan duit Rm3 ribu lebih, ada tak water purifier kat rumah kita ni?"

Suami : "Tak ada"

Selepas tu, suami terus tersedar dan cepat-cepat ajak saya pasang Water Purifier dekat rumah 😂

Jangan Jadi Macam Kami !

Belanja RM3,440 selama Lebih 3 tahun dan yang kami dapat setiap bulan - botol² Kosong

8 sebab Kenapa Saya memilih Water Purifier CUCKOO berbanding jenama lain

Dan Saya Yakin Anda Juga Patut Membuat Pilihan Yang Sama

Mineral & Alkali

CUCKOO menawarkan air yang kaya dengan mineral serta beralkali ringan dengan pH 7.0-8.0 yang baik untuk tubuh badan .

Sejuk & Panas

CUCKOO Water Purifier dilengkapi dengan air panas dan air sejuk serta tambahan air bersuhu bilik .

Servis & Warranti

Servis dan penukaran filter dilakukan secara berkala setiap 4 bulan serta dilindungi warranti sepanjang tempoh ansuran .

Jimat Elektrik

Water purifier Cuckoo tidak menggunakan tenaga elektrik yang tinggi untuk berfungsi berbanding jenama lain lain .

Tidak Membebankan

Water Purifier CUCKOO boleh dimiliki dengan serendah RM60 sebulan . Surirumah pun boleh apply !

Tiada Deposit

Boleh terus tempah tanpa risau . Deposit tidak diperlukan untuk memasang Water Purifier CUCKOO .

Pendaftaran Selamat

Saya juga akan ajar buat tempahan online tanpa perlu submit gambar IC atau Kad Bank kepada sesiapa (termasuk saya).

Jaminan Kepuasan

Penghantaran dan pemasangan sangat pantas dan efisyen . Pelanggan pasti berpuashati dengan CUCKOO .

Hidup Menjadi Lebih Mudah !

Selepas kami membuat pilihan yang bijak .

Alhamdulillah, setelah beberapa ketika memasang Water Purifier di rumah, kehidupan kami menjadi lebih mudah, suami tak perlu lagi ke kedai untuk membeli air botol yang berat tu - sakit pinggang katanya .

Paling best, nak buat susu anak tengah² malam pun senang dan cepat - tak sampai 2 minit . Kalau dulu, kena panaskan air dalam 20 minit baru boleh bancuh susu . Arghhh ngantuknya!!

Namun saya tahu, bukan kami sahaja yang alami perkara ini, masih ada lagi yang takut dan risau untuk memasang water purifier di rumah, dan orang itu mungkin anda

Disebabkan itu, saya decide untuk menyertai team CUCKOO dan berkongsi kebaikan dan kelebihan Water Purifier CUCKOO kepada lebih ramai orang, termasuk anda .

6 Sebab kenapa perlu berurusan dengan saya

Ejen Full Time

Saya berpengalaman menguruskan tempahan Cuckoo secara FULL TIME dan saya juga merupakan seorang surirumah .

Pengalaman sebagai Pengguna

Sebagai pengguna yang berpuashati, saya berani mengesyorkan solusi yang ditawarkan

Servis Saya LIFETIME

Sebarang masalah atau aduan, anda boleh rujuk saya untuk bantuan .

Sedia Berkhidmat

Saya akan bantu anda memilih Water Purifier yang paling sesuai untuk kegunaan anda dan keluarga .

Tempahan Online Je

Anda boleh buat tempahan secara online je dan saya akan uruskan sehingga pemasangan selesai .

Tiada Caj Tersembunyi

Saya tidak mengenakan sebarang caj kepada pelanggan. Khidmat saya adalah PERCUMA.

pelanggan CUCKOO yang gembira

Mungkin anda adalah yang seterusnya

Promosi Hebat Water Purifier CUCKOO

Bakal Berakhir pada 30 April 2022

Days
Hours
Minutes
Seconds

PROMOSI Water Purifier King Top RM60/bulan

Miliki King Top sekarang dengan serendah RM60 sahaja sebulan . Anda juga dapat servis dan warranti PERCUMA selama 7 tahun .

Harga PROMO sekarang :

RM60/bulan sahaja

Harga Bermula 1 Mei 2022 :

RM75.47/bulan

tERBARU Water Purifier CUCKOO tITAN

Penapis Air Terbaru Pertama Malaysia Yang Menghasilkan Suhu 100 Darjah Celsius. Lengkap Fungsi Auto Sterilisation Yang Mampu Bunuh 99.9% Kuman.

Harga PROMO PENGENALAN :

RM110/bulan sahaja

Mana Yang Lebih Sesuai Dengan Anda ?

penapis air cuckoo king top

WARRIOR

RM90/Bulan

Iris--800x800

TITAN

RM110/Bulan

penapis air cuckoo king top

KING TOP

RM75.47/Bulan

Iris--800x800

IRIS TOP

RM85/Bulan

XCEL-800x800

XCEL

RM79/Bulan

VIVID

RM89/Bulan

QUEEN STAND

RM120/Bulan

PRINCE TOP

RM105/Bulan